*

Menu

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 19, 2024, 04:33:27 AM

Login with username, password and session length

141 Guests, 0 Users

Author Topic: (SEO) Search Engine Optimization News - NOV 2011  (Read 988 times)

Dawnweegree

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • (SEO) Search Engine Optimization News - NOV 2011
(SEO) Search Engine Optimization News - NOV 2011
« on: November 10, 2011, 09:20:47 AM »
SEO er forkortelse af Search Engine Optimization – På dansk søgemaskineoptimering (Også kaldet søgemaskinepositionering). SEO er en metode, der bruges af webmastere for at forbedre de interne og eksterne aspekter af en hjemmeside i forhold til søgemaskinernes krav og forventninger (algoritmer) og forbedre hjemmesidens synlighed i søgemaskinerne. Jo højere placering en hjemmeside får, jo flere besøgende bliver der i princippet sendt til denne gennem søgemaskinerne – takket være SEO.       
Hvad kan SEO optimering give Jeres virksomheds marketing?       
       
SEO optimering kan være med til at øge værdien af din hjemmeside væsentligt. En ting er at have brugt en masse tid og ressourcer på at opbygge en flot og lækker hjemmeside og go SEO . Men for virkelig at have fået skabt en velfungerende hjemmeside kræves der også en masse besøgende. SEO kan i stor grad være med til at skabe denne succes.       
       
Med god optimering i forhold til http://www.seo-danmark.dk/ søgemaskiner som f.eks. Google og Bing vil du kunne opnå ikke bare flere besøgende, men også besøgende med en langt større sandsynlighed for købelyst. Besøgende der kommer på grund af god SEO optimering er folk der allerede er på udkig efter et produkt som dit.
1